top of page
Online training

Coaching

Krijg coaching op verschillende onderwerpen. Samen met een gepassioneerd coach zullen we kijken naar hoe je vanuit positiviteit het leven kunt creëren wat je het liefst leeft.

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
Coaching
Coaching

Tijd en locatie

Het tijdstip wordt later bepaald

Utrecht, Utrecht, Nederland

Over het evenement

Coaching is wat ons betreft onmisbaar.

Door samen met een ervaringsdeskundige op een gepassioneerd manier te kijken naar wat jij het liefst doet, zal datgeen ook in je leven verschijnen.

Daarom is het uitgangspunt van onze coaching ook wat je aandacht geeft groeit. De grootste cliché ooit, maar daarnaast ook hetgeen wat alles in je leven ten goede zal gaan veranderen.

Onze coaches zijn zelf geobsedeerd met persoonlijke ontwikkeling, hebben meer dan 15 jaar ervaring met dit onderwerp, en zijn daarom goed in staat om jou te helpen je problemen te overkomen.

We kunnen hier nog veel schrijven om jou enthousiast te maken over coaching, toch denken we dat het beste is om er zelf de kracht van te gaan ervaren in een gratis kennismaking van een half uur. Schrijf je daar hieronder voor in!

Onze coaches zijn ervaren in onderwerpen als NLP, ACT, Minfulness, gedragsverandering, time management, liefde, geluk en positieve psychologie. Allen methodieken om je in contact te brengen met een heerlijk, vrij en gelukkig leven.

Deel dit evenement

bottom of page