top of page
Anker 1

KLIK HIERONDER OM JE VRIJBLIJVENDE (GRATIS DUS!) KENNINSMAKING/COACHING IN TE PLANNENWIE BEN IK?

Ik ben René de oprichter van vergroot positiviteit. Ik heb lang geworsteld met mijn gezondheid (mentaal), succesgevoel en belangrijkste:  hoe gelukkig ik was. Ik ben de laatste 15 jaar in persoonlijke ontwikkeling gedoken (obsessief:p), psychologie gestudeerd, mindfulness opleidingen gedaan, ACT, NLP, CGT opleidingen gevolgd, Positieve psychologie tot in de puntjes gaan onderzoeken. Ik ben gaan uitproberen wat ik leerde en wat ik ervoer blies me van mijn sokken.
 

Anker 2
Strand zonsondergangHOE ZOU HET ZIJN ALS JE JE (BIJNA) ALTIJD GOED ZOU VOELEN?Zou je daar niet alles voor over hebben? Zou je daar niet al je tijd aan willen besteden? Wij wel!

309390628_1765303243831366_3156491709216939195_n.jpgWat ik doorkreeg was dat ik zelf verantwoordelijkheid kon pakken over mijn leven en geluksgevoel. Ik besefte dit door de geboorte van mijn zoon ultiem. Daarna kon ik werkelijk toelaten wat ik altijd verdiend en vooral geleerd had. Doordat ik me daardoor zo intens goed ging voelen kon ik niet anders dan met vergroot positiviteit beginnen. Ik werk nu 7 jaar als coach en doe niets lievers dan jou en anderen coachen om van alle gezondheid, geluk en succes te kunnen genieten die je in de kern verdiend!

Wees  welkom in al je potentie, schoonheid en liefde.WAAROM COACHING?

bottom of page