top of page
Online training

Gratis Webinar

Hoe zou het zijn als je je (bijna) altijd goed zou voelen? Zou je dan niet totaal weten waar je hart ligt, hoe je goed kan voelen en hoe je van burn-out/depressie gevoelens naar INTENS veel energie kan komen? Schrijf je dan in voor de gratis online masterclass: ‘word een pro in geluk"!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Gratis Webinar
Gratis Webinar

Tijd en locatie

24 okt 2023, 10:00 – 11:00

Webinar

Over het evenement

Hoe zou het zijn als je je (bijna) altijd goed zou voelen? 

Zou je dan niet totaal weten waar je hart ligt, hoe je goed kan voelen en hoe je van burn-out/depressie gevoelens naar INTENS veel energie kan komen?

Wil je dit á en nog veel meer leren? Schrijf je dan in voor de gratis online masterclass: ‘word een pro in geluk". Leer hoe ook jij de 3 kernonderdelen die alles kunnen veranderen kunt gaan gebruiken om te werken en leven vanuit rust, balans en enthousiasme, "zonder de hoge kosten of lange wachtlijsten van hedendaagse professionele hulp te hoeven ophoesten.

Ik raad je aan in deze Meesterles (in het Nederlands klinkt ie toch wat anders:p) OPEN te staan om alles los te laten wat je aan kennis en ervaring hebt opgedaan over dit onderwerp, om zo nieuw en fris te profiteren van deze (voor mij) life changing aanpak.

Vertrouw me, dit kan ALLES veranderen.

Locatie:

Online, net als live maar dan anders.

Deze webinar kan enorm interessant voor je zijn als je in je leven nog niet of nauwelijks hebt geproefd van wat écht in balans, rust en verbinding zijn eigenlijk betekent of als je wilt ervaren of je nog gelukkiger kan worden dan je nu al bent.

Het is namelijk echt zonde om jezelf liefde en geluk te ontzeggen, omdat het misschien wel de grootste kracht is die jij in je hebt. Het is te zonde omdat je goed voelen ook bestaat uit weten wat je wil en hoe jij zo onze aarde en andere mensen het beste van dienst kan zijn. Het is te zonde omdat als je niet onderzoekt of je gelukkiger kan worden dan je nu bent je misschien nooit zal weten wat je hebt gemist.

Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar de kennis en wijsheid over geluk is duizenden jaren oud en de 3 kernonderelen die ik heb ontdekt, kunnen daarbij alles veranderen en ik doe niets lievers dan deze aan je doorgegeven.

Deel dit evenement

bottom of page