top of page
Online training

Jouw geluksprogramma: in 4 maanden naar duurzaam geluk

We hebben een programma voor je ontwikkelt waarin we jou leren hoe je duurzaam gelukkig en succesvol kan zijn. Door steeds meer te gaan doen waar je goed in bent, door je steeds meer positieve gewoonten eigen te maken zal je geluksniveau explosief toenemen. Dit is waarvoor wij op aarde zijn.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Jouw geluksprogramma: in 4 maanden naar duurzaam geluk
Jouw geluksprogramma: in 4 maanden naar duurzaam geluk

Tijd en locatie

08 jan 2022, 10:00 – 18:00

De locatie wordt later bepaald

Over het evenement

Happiness is not a destination, it's a way of life

Wat heb jij ervoor over om de rest van je leven gelukkig te zijn? Zou je daar niet alles voor op zij zetten? Zou je daar niet al je tijd en energie in willen stoppen? Zou je daar niet veel geld, moeite en krachte voor willen investeren? Zou je niet je hele leven omgooien en alles schrappen waar je op leeg loopt? Waarschijnlijk zie je het net als ons wel zitten om gelukkig te zijn. Waarschijnlijk heb je er wel wat voor over om je leven te veranderen, om te achterhalen wat je wil, om te achterhalen hoe gelukkig je echt kan worden.

Graag willen we je meteen verklappen dat gelukkig zijn geen rocket science is. Er zijn namelijk simpele gewoonten (die je jezelf kan eigen maken) die de meeste gelukkige mensen doen waardoor ze gelukkig zijn en blijven. Deze zijn dus ook voor jou beschikbaar. Je hoeft ze slechts te kopieren en in je eigen vorm te gieten. Zo doorbreek je stuk voor stuk je oude patronen en zet je er nieuwe, gelukmakende patronen, voor in de plaats.

Door te gaan voor geluk zal je merken dat het steeds helderder wordt wat jij de wereld te bieden hebt en op welke manier jij vanuit je hart de wereld een nog mooiere plek kan maken dan die al is.

HET PROGRAMMA

Om dit te bereiken hebben we een 4 maanden programma voor je ontwikkeld. Een programma waarin we jou leren hoe je deze geluksgewoonten kan gaan eigen maken. "4 maanden? Daar heb ik de tijd niet voor!" mocht je denken, wacht even als je afhaakt op de lengte van dit programma!  Want bekijk het eens objectief: wat stelt een investering van 4 maanden voor als je daar de rest van je leven gelukkig door kan zijn? Precies, helemaal niks. We leven in een tijd dat alles snel en meteen moet, echter als het om geluk gaat is er (helaas) geen pil die dat voor elkaar krijgt. Bovendien is het de reis niet de bestemming die ons de meeste voldoening geeft en daarom zijn deze 4 maanden de mooiste reis die je gaat ondernemen.

Gedurende deze 4 maanden is er elke maand een live dag waarin we je leren je geluksformule op te bouwen: een formule waarin je exact helder krijgt wat voor jouw leven de juiste balans is van je geluksgewoonten. Door deze balans kraak helder te maken en door vanuit steen goede theorie over gedragsverandering daadwerkelijk de nieuwe gewoonten in je leven te implementeren, zal je gegarandeerd een diep gevoel van geluk, liefde en verbinding gaan ervaren. De geluksformule is een formule die ervoor gaat zorgen dat je je (bijna) altijd geweldig kan voelen. Hoe slecht of goed het in de toekomst ook met je mag gaan, op deze formule kan je bouwen en blijven bouwen. We zullen je leren hoe je je formule kan aansherpen als je ouder wordt zodat je, door je levensfases heen, de juiste balans tussen je geluksgewoonten weet te behouden. 

Tijdens het progamma krijg je verder twee keer een coach gesprek met een geluksexpert om je op weg te houden, je advies te geven en je grote vragen te beantwoorden. Samen met de community kan je obstakels die je verandering tegen werken overwinnen en je buddy motiveert en helpt je herinneren om dagelijks bezig te blijven met het programma. Zo heb je gegarandeerd de meeste kans dat je het maximale haalt uit deze life changing tijd.

DE DAGEN OP LOCATIE

Op de dagen dat we samen komen zijn er theoretische sessies, sessies waarin je zal worden geconfronteerd met je niet werkende overtuigingen, sessies waarin je diepe rust gaat ervaren en sessies die je de grootste mogelijke energie inspiratie en enthousiasme geven om écht te kunnen gaan voor duurzaam geluk. Verder krijg je natuurlijk veel nieuwe inzichten, leer je nieuwe mensen kennen en geniet je van de geweldige en gezonde lunch die wordt geserveerd. Deze dagen zijn essentieel om de benodigde veranderingen te kunnen doorvoeren en zo de weg vrij te maken voor het leven wat jij het liefst leeft. Om zeker te weten dat je het resultaat behaalt wat je zo graag wil zal je alleen wel vanuit overgave het besluit moeten nemen dat het nu écht tijd is om te veranderen. Het is essentieel dat je je commitment uitspreekt en dat je gedurende het programma vanuit een gevoel van JA  de confrontatie met jezelf aangaat. Wij bieden je op deze dagen het vertrouwen en de de moed om deze commitment met jezelf aan te gaan, dit zal het belangrijkste zijn wat je ooit in je leven zal doen als het gaat om gelukkig worden.

Om de daad bij het woord te voegen werk je in de vrije uren de oprdrachten en oefeningen uit om zo je geluksformule direct vorm te geven. Het is een kernelement van waarom deze dagen in dit programma zo belangrijk zijn: je leert namelijk stilstaan bij die dingen die je geluks gevoel saboteren, die dingen die je thuis uit de weg gaat door angst, vermijding en uitstelgedrag. Het zal niet altijd makkelijk, fijn en inspirerend zijn, echter door nu eens écht stil te staan bij hoe je je eigen levensgeluk saboteert zal je nieuwe mogelijkheden voor duurzaam geluk gaan zien, mogelijkheden waarvan je nooit hebt durven dromen, geweldig toch?!

DE LOCATIE

Om het programma nog beter te laten werken vindt het plaats op een mooie, goed bereikbare locatie in de natuur. Centraal in het land waardoor goed bereikbaar kan je echt even tot jezelf te komen en zal je de inspiratie, rust en energie gaan ervaren die nodig is om die diepte op te zoeken om (ontspannen) grote veranderingen te kunnen doorvoeren.

DE DATA VAN HET PROGRAMMA

Zaterdag 8 januari,  zaterdag 5 februari, zaterdag 5 maart, en zaterdag 2 april

Deel dit evenement

bottom of page