top of page
Online training

Jouw geluksexperiment: in 4 maanden naar duurzaam geluk

We hebben een programma voor je ontwikkelt waarin we jou leren hoe je je leven steeds meer in het teken kan zetten van je goed voelen. Passie, liefde en ontwikkeling zijn de woorden die dit programma het best typeren.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Jouw geluksexperiment: in 4 maanden naar duurzaam geluk
Jouw geluksexperiment: in 4 maanden naar duurzaam geluk

Tijd en locatie

23 sep 2023, 10:00 – 17:00

De locatie wordt later bepaald

Over het evenement

Happiness is not a destination, it's a way of life

Wat heb jij ervoor over om de rest van je leven gelukkig te zijn? Zou je daar niet alles voor op zij zetten? Zou je daar niet al je tijd en energie in willen stoppen? Zou je daar niet veel geld, moeite en krachte voor willen investeren? Zou je niet je hele leven omgooien en alles schrappen waar je op leeg loopt? Waarschijnlijk zie je het net als ons wel zitten om gelukkig te zijn. Waarschijnlijk heb je er wel wat voor over om je leven te veranderen, om te achterhalen wat je wil, om te achterhalen hoe goed je je je echt kan voelen.

Graag willen we je meteen verklappen dat het geen rocket science is. Er zijn namelijk simpele gewoonten (die je jezelf kan eigen maken) die de meeste gelukkige mensen doen waardoor ze gelukkig zijn en blijven. Deze zijn dus ook voor jou beschikbaar. Het grote probleem hierbij is het hoe. Hoe implementeer je deze gewoonten? Hoe ga je om met tegenslagen en uitstelgedrag? Hoe kan je vinden op welke manier deze bezigheden het beste bij jou passen? Of te wel hoe kan je succesvol gaan experimenteren met goed voelende dingen?

Door dit programma te volgen zal je merken dat de antwoorden op deze vragen steeds helderder worden, dat het steeds duidelijker wordt wat jij de wereld te bieden hebt en op welke manier jij vanuit je hart de aarde een nog mooiere plek kan gaan maken. Door experimenteel met dit onderwerp om te gaan zal je achterhalen wat je passie is en zal je vanuit je goed voelen achterhalen welk uniek licht jij op de wereld te schijnen hebt.

HET PROGRAMMA

Om dit te bereiken hebben we een vier maanden programma voor je ontwikkeld. Gedurende deze vier maanden is er elke maand een live dag waarin we je inspireren, meenemen in de wetenschap van geluk, samen met anderen gaan uitproberen en naar binnen gaan om het ware goud te ontekken. 

Ook wordt je tussen deze dagen in aangespoord dingen anders te gaan doen dan je ze nu doet (alvast een hint naar waar dit programma om gaat, sorry spoiler) samen met een buddy, via online coach gesprekken en reminders.

Door deze balans kraak helder te maken en door vanuit steen goede theorie over gedragsverandering daadwerkelijk de nieuwe gewoonten in je leven te implementeren, zal je gegarandeerd een diep gevoel van geluk, liefde en verbinding gaan ervaren. We durven deze garantie uit te spreken op basis van eigen ervaring en dus op basis van persoonlijk en wetenschappelijk onderzoek naar wat ons mensen gelukkig maakt. Het enige wat nodig is om dit ook voor jou waar te laten worden is volledige inzet, pure motivatie en borrelend enthousiasme voor dit onderwerp.

Het eindresultaat van dit programma zal je geluksformule zijn, dit is een lijstje dat ervoor gaat zorgen dat je je (bijna) altijd geweldig kan gaan voelen. Dit is niet overdreven en super simpel, daarom verwezen we daar net al even naar.

Hoe slecht of goed het in de toekomst ook met je mag gaan, op deze formule zul je blijven kunnen bouwen. We zullen je onderteunen hoe je je lijst kan aansherpen als je ouder wordt zodat je, door je levensfases heen, de juiste balans tussen je geluksgewoonten kan weten te behouden en vooral: om nieuwe experimenten te blijven aangaan (anders wordt het allemaal wel wat saaiig).

DE DAGEN OP LOCATIE

Op de dagen dat we samen komen zijn er theoretische sessies, sessies waarin je zal worden geconfronteerd met je niet werkende overtuigingen, sessies waarin je diepe rust gaat ervaren en sessies die je de grootste mogelijke energie inspiratie en enthousiasme geven om écht te kunnen gaan voor duurzaam geluk. 

Verder krijg je natuurlijk veel nieuwe inzichten, leer je nieuwe mensen kennen en geniet je van de gezonde lunch die wordt geserveerd. Deze dagen zijn essentieel om de benodigde veranderingen te kunnen doorvoeren en zo de weg vrij te maken voor het leven wat jij het liefst leeft. Om zeker te weten dat je het resultaat behaalt wat je zo graag wil zal je alleen wel vanuit overgave het besluit moeten nemen dat het nu écht tijd is om te veranderen. Het is essentieel dat je je commitment uitspreekt en dat je gedurende het programma vanuit een gevoel van JA de confrontatie met jezelf aangaat. Wij bieden je op deze dagen het vertrouwen en de de moed om dit te doen, dit zal het belangrijkste zijn wat je ooit in je leven zal doen als het gaat om je gelukkigste leven leven.

Om de daad bij het woord te voegen werk je in de vrije uren de oprdrachten en oefeningen uit om zo je geluksformule direct vorm te geven. Het is een kernelement van waarom deze dagen in dit programma zo belangrijk zijn: je leert namelijk stilstaan bij die dingen die je geluks gevoel saboteren, die dingen die je thuis uit de weg gaat door angst, vermijding en uitstelgedrag. Het zal niet altijd makkelijk, fijn en inspirerend zijn, echter door nu eens écht stil te staan bij hoe je je eigen levensgeluk saboteert zal je nieuwe mogelijkheden voor duurzaam geluk gaan zien, mogelijkheden waarvan je nooit hebt durven dromen, geweldig toch?!

DE LOCATIE

Om het programma nog beter te laten werken vindt het plaats op een mooie, goed bereikbare locatie in de natuur. Centraal in het land waardoor goed bereikbaar kan je echt even tot jezelf te komen en zal je de inspiratie, rust en energie gaan ervaren die nodig is om die diepte op te zoeken om (ontspannen) grote veranderingen te kunnen doorvoeren.

Deel dit evenement

bottom of page