top of page
Online training

Lezing / workshop: introductie geluksprogramma

Het is misschien onwaarschijnlijk maar toch echt waar: er zijn een paar simpele gewoonten die de meeste gelukkige mensen doen waardoor ze gelukkig zijn en blijven. In deze inspirerende workshop geven we je de kern van deze gewoonten mee.

Lezing / workshop: introductie geluksprogramma
Lezing / workshop: introductie geluksprogramma

Tijd en locatie

Het tijdstip wordt later bepaald

De locatie wordt later bepaald

Over het evenement

Het is misschien onwaarschijnlijk maar toch echt waar: er zijn een paar simpele gewoonten die de meeste gelukkige mensen doen waardoor ze gelukkig  zijn en blijven. In deze inspirerende workshop geven we je de kern van deze gewoonten mee. In een vertrouwde setting die bestaat uit diepe rust, intens enthousiasme en wijze lessen leer je, maar vooral ervaar je, wat deze elementen voor jou zijn.

Locatie:

Het is mogelijk een workshop of lezing bij één van onze locaties  te volgen óf dat wij bij jouw in de organisatie je komen inspireren. That's up to you!

Deze workshop/lezing kan enorm interessant voor je zijn als je in je leven nog niet of nauwelijks hebt geproefd van wat écht gelukkig zijn eigenlijk betekent of als je wilt ervaren of je nog gelukkiger kan worden dan je nu al bent.

Het is namelijk echt te zonde om jezelf liefde en geluk te ontzeggen, omdat het misschien wel de grootste kracht is die jij in je hebt. Het is te zonde omdat gelukkig zijn ook bestaat uit weten wat je wil en hoe jij zo onze aarde en andere mensen het beste van dienst kan zijn. Het is te zonde omdat als je niet onderzoekt of je gelukkiger kan worden dan je nu bent je misschien nooit zal eten wat je hebt gemist.

Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar de kennis en wijsheid over geluk is duizenden jaren oud en wordt daarom vanuit dankbaarheid voor alle mensen die deze wijsheid hebben ontdekt, in deze workshop/lezing aan jou doorgegeven.

Deel dit evenement

bottom of page