top of page
Online training

MINDFULNESS VERVOLG TRAINING MBSR/MBCT

In deze training van 8 weken leer je omgaan met stress, piekeren en lichamelijke klachten. Je leert de regie pakken over je gedachten en emoties om keuzes te kunnen maken waar je achter staat, in plaats van geleefd te worden.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
MINDFULNESS VERVOLG TRAINING MBSR/MBCT
MINDFULNESS VERVOLG TRAINING MBSR/MBCT

Tijd en locatie

08 mei 2020, 14:00 – 16:30

Utrecht, Jacob van Ruisdaelstraat

Over het evenement

Onze Mindfulness vervolg training zorgt in 8 wekelijkse sessies voor een prachtig verolg op de mindfulnesstraining. Ga verder met waar je gestopt ben in de basis training en verstevig jou beoefening in dit moment. 

De nadruk ligt op concrete verandering in het dagelijks leven. Doordat je in de basistrainng bewust bent geworden van je patronen leer je in de vervolgtraining je patronen verder doorbreken en meer vanuit je hart en waarden te leven.

De vervolgtraining is gebaseerd op de achtergrond van mindfulness: het boedhhistische gedachte goed en de wetenschappelijk onderbouwde Acceptance & Commitment Therapie  (ACT) (bestaat voor 80 % uit mindfulness). 

In de training staan we stil bij de relatie met je gedachten, en afstand nemen van je denken, jezelf beter leren kennen (wie ben je nou echt?), nog meer en beter leren accepteren en ook daadwerkelijke veranderingen door voeren in je leven door te leren werken met doelen en acties.

Vergoeding voor de training kan via je zorgverzekering of werkgever.

Zodoende is het zo dat de training je tussen de €75 tot max. €300 kost.

Deel dit evenement

bottom of page