top of page
Online training

VERDIEPINGSTRAINING LEIDSCHE RIJN MINDFULNESS (1)

Na een training mindfulness sta je er vaak alleen voor. Het lastig om door te gaan met oefenen en geinspireerd te blijven. In deze training van 8 weken ga je verder waar de MBSR/MBCT training eindigt. Verdieping, onderhouden en glimlachen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
VERDIEPINGSTRAINING LEIDSCHE RIJN MINDFULNESS  (1)
VERDIEPINGSTRAINING LEIDSCHE RIJN MINDFULNESS  (1)

Tijd en locatie

Het tijdstip wordt later bepaald

LEIDSCHE RIJN CENTRUM, Leidsche Rijn, Utrecht, Nederland

Over het evenement

Na een training mindfulness sta je er vaak alleen voor. Het lastig om door te gaan met oefenen en geinspireerd te blijven. In deze training van 8 weken ga je verder waar de MBSR/MBCT training eindigt. Verdieping, onderhouden en glimlachen. De training vindt op 8 opeenvolgende data plaats. Hierbij worden eventuele feestdagen en vakanties overgeslagen.

Als er 4 geintereseerden zijn wordt de training ingepland. Het is niet essentieel ze alle 8 te volgen. We raden echter niet aan er meer dan 1 te missen. Dit zorgt voor een minder groot leereffect en dus ook minder goede resultaten.

Mindfulness is gebaseerd op aandacht training (dat ook wel boeddhisme wordt genoemd). Bij het trainen van je aandacht staat de mind vaak in de weg. Deze roept bijvoorbeeld allerlei obstakels op om maar niet te hoeven veranderen, angst en gehechtheid om het leven daadwerkelijk om te gooien en nog veel meer. Door terug te gaan naar waar mindfulness nou echt vandaan komt, krijg je contact met echte resultaten en begrip van hoe je daar kunt komen.

"Be stil and know"

-St. Patrick-

Mensen die verder gaan met deze training merken vaak dat ze er nog meer aan hebben dan aan de basis training. Dit komt met name door het verdiepende effect, de confrontatie met de mind, en het doen van meer verdiepende oefeningen.

Oud deelnemer: "door deze training heb ik echt geleerd me over te geven aan het hier en nu, ik wordt niet meer geleefd door verlangen en de automatische piloot. Ben voor altijd dankbaar voor de wijsheden van de boeddha"

Vergoedingen?

Mindfulness wordt tegenwoordig door de meeste zorgverzekeraars vergoed. De trainers van altijd mindful zijn aangesloten bij de hoogste beroepsvereniging waardoor je training bijna altijd wordt vergoed.

Afhankelijk van jouw financiële situatie wordt bepaald hoeveel jij kwijt bent aan de training, hierdoor ontstaat er voor meer mensen de mogelijkheid om deel te nemen.

Gezien mindfulness al sinds de jaren 80 wordt toegepast is er in de tussentijd enorm veel onderzoek gedaan die de positieve werking ervan aantoont.

Effecten mindfulness:

87 % ervaart meer rust en overzicht

85% laat zich minder meeslepen door gedachten en emoties

84% kan beter luisteren naar zichzelf en anderen

73% kan meer gefocust werken

73% voelt zich vitaler en bewuster

68% kan de balans tussen werk en privé beter in evenwicht houden

Leer echt vrij te zijn en geef jezelf deze training cadeau. Een investering waar je de rest van je leven van zal blijven profiteren!

Deel dit evenement

bottom of page