top of page

vergroot positiviteit

Het bekende mindfulness programma (MBSR) wat wordt vergoed, van een trainer met 8 jaar ervaring, aangevuld met persoonlijke ervaringen aangeboden om je leven gegarandeerd ten positieve te veranderen.
 

anthony-ginsbrook-Hr6dzqNLzhw-unsplash.j

DE MBSR MINDFULNESSTRAINING

CONTENTS VAN DEZE HEERLIJKE TRAINING VOOR JOUW OP EEN RIJ

DE ZEKERHEID ONT-WIKKELEN DAT HET WERKT

WERKT HET NIET? DAN KRIJG JE NA HET PRO-GRAMMA JE GELD TERUG

Het programma is opgebouwd rond een aantal kern thema’s. Hierbij gaat het vooral om goed voelen, focus, mindfulness, gedragsverandering en het succesvol aangaan van experimenten om te ervaren hoe deze thema's voor jou het beste werken. Door de unieke combinatie van wat wij doen krijg je een one-of-a-kind resultaat.

Wetenschap, eigen ervaring en ons klanten bestand garandeerd dat dit ook voor jou zal werken.

Elke week heb je een avond van inspiratie om je nieuwe leven vorm te geven. En je krijgt twee een werkboek en online audiobestanden om thuis het maximale eruit te kunnen halen.

Samen met je mede cursisten kun je de obstakels (die je verandering tegen werken) overwinnen en je zo helpen herinneren dagelijks bezig te blijven met de training. Zo ga je ervaren hoe- en op welke manier, het jouw rust, focus en geluk vergroot.

Wij zijn zo overtuigd van deze training, dat je je geld terug krijgt als je er geen positief resultaat aan overhoudt. Het is daarvoor wel belangrijk dat je het programma afrondt, zodat je kan uitsluiten waar het hem voor jou in zit.

We zijn zo overtuigd van de werking van dit traject vanwege het feit dat het bestaat uit uitvoeren van concrete acties, we zelf hebben ervaren dat het werkt en je vaardigheden aanleert waarmee resultaat je niet kan ontgaan.

TESTIMONIALS

Hedwig Swart

Door de programma's van Vergroot Positiviteit kreeg ik eindelijk grip op mijn agenda.

Serena van de Langenberg

Ik werk met meer plezier. ik bereik meer in minder tijd

Michiel Mos
 

Ze bereiken elke keer weer die flow en energie om het beste uit jezelf te halen.

MINDFULNESSTRAINING UTRECHT
MINDFULNESSTRAINING UTRECHT
Meerdere datums
19 sep 19:00
yoga moves

WAT JE KRIJGT

1.

Elke week een avond waar je samen met de groep jezelf intensief beter leert kennen.

2.

Werkboek en audio om je te helpen herinneren aan waar het om gaat.

3.

Toegang tot de bruisende community, essentieel voor toekomstig succes.

4.

Wekelijkse reminders om je te blijven herinneren aan de mindfulness oefeningen.

5.

Enthousiaste leraren, die vanuit passie jou helpen in ontspanning te komen.

6.

Een buddy, iemand met wie je ervaringen uitwisselt, iemand die je motiveert bezig te blijven.

7.

20% van onze inkomsten worden gedoneerd via effectief altruïsme (effectief wat?! Lees het hier!).

8.

Moeten we nog doorgaan met voordelen? Jazeker! Je zal nog duidelijker achter-halen waar je energie uithaalt.

9.

Je zal meer genieten, meer plezier ervaren, meer rust, voelen en meer levenslust hebben.

Image by Helena Lopes

WAAROM ZOU JE MEEDOEN?

Dat vertellen we je heel graag, dus we hopen dat je even de tijd neemt om dit te lezen.

We hebben zelf in het leven veel tegenslagen, ongeluk en angst ervaren waardoor we lang hebben vast gezeten in een leven wat we niet wilden of een leven waarvan we niet wisten dat het nog mooier kon dan het al was. Door zelf veel coaches en programma's als de mindfulness training te hebben bezocht vonden we onze richting terug en kwamen we tot een aantal kern elementen die ons hierbij het meest hebben geholpen. Deze elementen komen in deze MBSR training terug zodat je (net zoals wij dat hebben gedaan) snel en met een grote garantie kan gaan toewerken naar duurzame ontspanning.

Het kan zijn dat je nu nog steeds denkt: "dat zal allemaal wel, waarom zou ik dit geloven?"

In de laatste jaren hebben wij gemerkt dat we de grootste uiteenlopende vraagstukken met deelnemers hebben weten op te lossen. Omdat we zelf hebben gevoeld dat het werkt en dat terug krijgen van deelnemers in de coaching en trainingssessies, zijn we ervan overtuigd dat deze training ook jouw exact zal geven wat je nodig hebt. Daarom bieden we dus ook de 'niet goed geld terug' garantie. Zo kan je (eindelijk) die volgende stappen gaan zetten die je al zo lang uitstelt, geweldig toch?!

Wat werkelijk zorgt voor verandering is je voorbereiding op verandering.

Veel mensen willen wel veranderen. Ze zien waar het misgaat, waar hun enthousiasme op weg loopt, maar hebben het gevoel dat ze daar zelf geen of weinig invloed op uitoefenen. Ze weten niet waar ze moeten beginnen. Ze stellen uit, geven het op en komen in een, saai, voorspelbaar en soms doelloos leven terecht. Wij geloven dat bepaalde vaardigheden het  omgooien van het leven kan versimpelen. Dat ze kunnen zorgen voor een toename van je discipline, doorzettingsvermogen, focus, veerkracht, organisatievermogen, ontspanning en zo dus ook in je mindfulness gevoel. In dit programma leer je deze skills beheersen waardoor veranderen een peulenschil zal worden.

Image by Hunters Race

Voor bedrijven

Voor mensen die vanuit hun organisatie mee willen doen of mensen die hun eigen bedrijf hebben, rekenen wij de volgende prijs:

400,-

Image by Karina Carvalho

Voor particulieren

Als je het zelf moet betalen en heel graag wil meedoen aan dit programma dan heeft het programma voor jou de volgende prijs:

300,-

Image by Sam Manns

Met Korting

Je kan tot 100 euro korting krijgen als mensen zich via jou aanmelden. 50 euro per persoon die aansluit. Je kan tot 2 personen introduceren!

200,-

Contact leggen als eerste stap naar duurzaam geluk!
arrow&v

Bedankt voor de inzending!

bottom of page