top of page
Anker 1

BOEKPRESENTATIE "JOUW GELUKSEXPERIMENT" TE UTRECHT

Op 11 juni om 15.00 uur in Utrecht  presenteer ik mijn boek "Jouw Geluksexperiment".

Tijdens deze presentatie zal ik ingaan op hoe ongekend veel je uit het experimenteren met geluk kan halen en hoe en waarom ik denk dat ook jij met deze visie op dit onderwerp je leven nog mooier kan maken dan het al is.

Het is ongekend hoeveel invloed je namelijk hebt op hoe het met je gaat.
Vaak heeft dit te maken met wat je doet op een dag, je gedrag.

Het veranderen van gedrag is echter waar vandaag de dag de meeste mensen veel moeite mee hebben. Zeker in deze tijden van extreme verleidingen en dingen die ons constant bezig houden.

In dit boek beschrijf ik hoe ik heb geleerd beter te worden in andere dingen doen (in het veranderen van mijn gedrag), hoe belangrijk het is om bepaalde vaardigheden te hebben als je dit gaat doen en hoe je de obstakels onderweg naar meer geluk kan overwinnen.

Verder loop ik kort de reis door die ik heb gemaakt, inspireer ik je met een mooie oefening, hoop ik een inspirerende spreker te mogen verwelkomen, is er de mogelijkheid om vragen te stellen en natuurlijk om het boek gesigneerd aan te schaffen!

Ik kijk ernaar uit je dan te ontmoeten om samen te delen over wat mij betreft het belangrijkste onderwerp van ons leven is.

2018-09-18.jpg

Dit is de locatie van de

presentatie:
Oudegracht 36, 3511 AP Utrecht (zie foto)
 

Datum en tijd:

11 juni

Inloop 14.30
Start 15.00

 

bottom of page