top of page

Het heerlijke gevoel van weten wat je écht wil.


Er is wat mij betreft niks belangrijkers dan weten wat je wil en vandaar uit de wereld een mooiere plek maken. Dit weet je, maar waarom zijn we dan eigenlijk zo weinig tijd bezig met het vinden wat we willen? Waarom blijven we het uitstellen, vermijden en voor ons uit schuiven?


Vaak is dé reden hiervoor angst. De angst voor wat we dan tegen komen. De angst om te worden afgewezen. De angst voor succes. De angst om ziek te worden. De angst om niet goed genoeg te zijn.


Het is echt niet zo heel moeilijk hier uit te stappen. En eigenlijk ook helemaal niet zo eng. Het enige wat je daarvoor moet doen is de andere kant aandacht geven. Want wat je aandacht geeft... dat groeit inderdaad.


Er is eigenlijk geen simpelere, vanzelfsprekendere en natuurlijkere wet dan dat, toch? Als baby's geen aandacht krijgen gaan ze dood. Hetzelfde geld voor plantjes, vriendschappen en talent.


Het enige wat je dus moet doen is ruimte maken om aandacht te geven aan het tegenovergestelde van waar je bang voor bent. Zo weet je zeker dat je zal vinden wat je wil.


Je moet dus zelfvertrouwen aandacht geven. Je moet Positief denken aandacht geven. Je moet het nieuwe verhaal over je leven aandacht geven. Je moet liefde aandacht geven. Je moet je sociale netwerk aandacht geven. En misschien wel de belangrijkste: je moet het durven dromen aandacht geven.


Dan komt het vinden van wat je wil, en daar daadwerkelijk naar handelen, vanzelf!


Je staat er niet alleen voor, weet dat ook wij hier zo goed als ons hele leven mee geworsteld hebben, en dat als zelfs wij dit kunnen overwinnen, jij dat dus zeker ook kan.


Het valt of staat altijd met de beslissing die JIJ en alleen JIJ kan en eigenlijk moet maken.


De beslissing om het nu echt anders te gaan doen. De beslissing om je te committeren aan het beste van jezelf maken en dus aan liefde en geluk. De beslissingen om te vertrouwen op deze weg die wordt ondersteund door tonnen aan onderzoek en persoonlijke ervaring en die dus gegarandeerd werkt. De beslissing om over te gaan tot actie en niet meer te blijven wachten tot iets vanzelf komt


Zo wordt het steeds duidelijker voor je. Er is geen andere weg meer. Het is tijd om een ander route te gaan lopen. Het is tijd voor vertrouwen in het feit dat het je gaat lukken. En het zal je lukken, echt waar!


Ga het doen. Ga lopen. Leef het leven waar het voor bedoeld is en de rest komt vanzelf, de rest komt vanzelf.


Je bent geweldig in alle schoonheid van wie je bent! Maak er dus het mooiste van.


Succes!

Comments


bottom of page