top of page

Waarom ik geloof dat gelukkige mensen de wereld gaan veranderen

Linked-in staat er vol mee:


het nieuwe rapport van IPCC over klimaatverandering. Het is verschrikkelijk nieuws, misschien daarom raar om over geluk te beginnen?


Ik vind van niet.


Ik geloof namelijk dat we nu juist mensen nodig hebben die zichzelf goed kennen.


Ik geloof dat we nu juist mensen nodig hebben die gelukkig zijn, omdat deze vanuit zelfvertrouwen en liefde de aarde centraal stellen.


Ik geloof dat we juist nu het beste in elkaar moeten zien en wakker maken om van binnen naar buiten te gaan leven om zo de grote problemen van deze tijd op te lossen.


Ik geloof dat gelukkig zijn makkelijker is dan we denken en dat we Nederland deze simpele kunst van gelukkig zijn moeten aanleren.


Ik geloof dat gelukkige mensen geen behoefte hebben aan consumeren of lange vliegreizen maken, omdat ze voelen dat het van binnen komt.


Ik geloof dat iedereen vanuit zijn unieke talenten, ingegeven door liefde en een positieve mindset, op een zelfverzekerde en zelfs ontspannen manier bergen kan verzetten.


Ik geloof dat we juist nu deze bergverzetters nodig hebben, dat we juist nu mensen nodig hebben die niet bezig zijn met de meningen van anderen, maar die (net als de premier van New Zeeland) gaan voor wat er echt toe doet.


Ik geloof dat dit geloven de wereld een mooiere plek maakt, dat is waarom ik op aarde ben.


Wat geloof jij?


Comments


bottom of page