top of page

Zorgeloos met veel energie werken

Even een blog voor de ondernemers onder ons, maar eigenlijk kan het voor ieder die met persoonlijke ontwikkeling bezig is interessant zijn.

Om je creativiteit, ondernemerschap en inspiratie naar een hoger niveau te blijven tillen kan het van groot belang zijn zicht te hebben op waar je mee bezig bent, welke richting je opgaat en wil blijven gaan. Om daarbij de regie te kunnen blijven voelen en pakken over wat je doet en om daarbij ook nog eens voortdurend over te lopen van energie. Er zijn veel elementen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling waar je misschien wel bekend mee bent die je daarbij zouden kunnen helpen.


In dit artikel willen we je een belangrijke tip hiervoor geven samen met een ongekend (gratis) aanbod wat je nergens anders tegen zal komen. We willen graag eerst ingaan op de tip. Die heeft te maken met het je nog beter eigen maken van bepaalde (ondernemers) vaardigheden waar je de rest van je leven van zal kunnen blijven profiteren. Als je bijvoorbeeld meer wilt doen met time-management, gedragsverandering, mindset, focus, mindfulness en/of reflectie, maar daar maar niet aan toe komt (of te weinig) dan kan deze tip enorm behulpzaam voor je zijn. Er lijkt namelijk één overkoepelend antwoord te zijn waarop dit alles makkelijker voor jou kan worden. Eén ding waardoor je moeiteloos kan leren stilstaan bij alles wat jou als ondernemer of lezer nog beter, nog krachtiger en nog succesvoller kan gaan maken. Wat dit antwoord is (pas op hij ligt erg voor de hand :p) ? Routines. Door vaste momenten uit te kiezen waarop je jezelf bijvoorbeeld reflectie vragen stelt, je stilstaat bij je doelen en deze aanscherpt of gewoon momenten pakt om even met de aandacht lekker te genieten van het hier en nu; wordt het een stuk vanzelfsprekender dat je (ontspannen) blijft genieten van de reis. Misschien merk je wel bij jezelf dat je dit wil, dat je zelfs al bepaalde stappen hebt genomen om dit soort vaardigheden in je routines te krijgen, maar dat het toch niet helemaal is gelukt.


Dan ben je niet de enige. Uit vele hoeken hoor je dat het werk zich bij veel mensen toch blijft opstapelen, dat er nooit een einde lijkt te komen aan alle to-do’s en dat ze achter de feiten blijven aanlopen als het gaat om ruis en afleiding. Als dat zo is kan je als volger van Vergroot positiviteit enorm profiteren van het volgende: Het gratis (tot een aantal sessies) begeleid worden door een ervaren coach om uit bovengenoemde zaken nog meer te halen (dat lees je goed). Wil je helder hebben of ook jij hier gebruik van kan maken? Dan kan je er zeker veel aan hebben even een mailtje te sturen naar onderstaand mail adres info@vergrootpositiviteit.nl Als je dat niet wilt, benut dan vooral de waardevolle tip uit dit artikel. Laat hem op je inwerken en proef hoeveel het je zou kunnen opleveren als je meer routine matig het leven zou gaan leven. Meer gaat doen van wat je goed doet voelen.


Voelt dat niet heerlijk enthousiasmerend? Krijg je niet zin om het eens zo te bekijken? Wij wel!


Veel succes met je geweldige reis naar meer positiviteit, rust en geluk!

Comments


bottom of page